<?php echo the_title(); ?>

Jeugdgroep

De NVN jeugdgroep is een onderdeel van het NVN en is bedoeld voor natuurfotografen onder de 29 jaar. De doelstelling van de NVN Jeugdgroep is het stimuleren van natuurfotografie onder jongeren. Daarnaast brengt de groep jongeren bij elkaar zodat zij van elkaar kunnen leren. Hierbij staat de ontwikkeling van de jonge fotograaf voorop.

Waarom?

De NVN jeugdgroep geeft jonge fotografen de kans om hun passie met een groter publiek te delen. Bovendien helpt het hen om in contact te komen met andere (jeugd) natuurfotografen. Iedere fotograaf ontwikkeld zijn eigen visie en gebruikt zijn eigen technieken. De NVN Jeugdgroep organiseert regelmatig fotografie excursies. Dit is niet alleen een gelegenheid om mooie foto’s te maken, maar biedt ook de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen en van elkaar te leren. Naast de excursies biedt de NVN Jeugdgroep ook masterclasses van gerenommeerde fotografen aan. Tenslotte is het als deelnemer aan NVN Jeugdgroep mogelijk om mee te doen met alle NVN activiteiten tegen gereduceerde tarieven.

Activiteiten

  • Ieder internationaal NVN festival is de Jeugdgroep actief met een presentatie.
  • Masterclasses van gerenommeerde natuurfotografen (in niet festival jaren).
  • Regelmatig actief op het NVN blog.
  • Een eigen NVN Jeugdgroep Facebook pagina.
  • Medium om tips, trucs en vooral foto’s uit te wisselen.
  • Fotografie excursies.

Jeugd donateur worden van het NVN?

Iedereen onder de 29 jaar kan voor 10 euro jeugd donateur worden van het NVN. Lees hier meer over de voordelen voor donateurs en aanmelden als donateur. Zodra het geld overgemaakt is kan er gebruik worden gemaakt van de kortingen die gelden voor een NVN jeugd deelnemer. Door donateur te worden geef je aan dat je je tijdens het fotograferen houdt aan de gedragscode van de International League of Conservation Photographers (ILCP).

Aanmelden


Jelte_Vredenbregt_porseleinzwammen