• Donateurs

Donateurs

Donateurs die voor 15 februari hun donatie overmaken ontvangen de jaarkaart (die 1x per jaar wordt aangemaakt) voor 1 maart.

Het NVN is een stichting die werkt met vrijwilligers. U kunt het NVN steunen door donateur te worden voor een minimum bedrag van € 17,50 per jaar. Iedereen onder de 29 jaar kan voor € 10 jeugd donateur  worden van het NVN. Meer is uiteraard van harte welkom. Met behulp van donaties kan het NVN ieder jaar weer verschillende activiteiten organiseren om de natuurfotografie in Nederland op een positieve manier onder de aandacht te brengen en mensen met elkaar te verbinden. Iedere donateur ontvangt de NVN nieuwsbrief, de NVN jaarkaart en kan gebruik maken van verschillende interessante kortingen en aanbiedingen van het NVN en haar partners.

U als NVN donateur:

  • steunt het werk van het NVN
  • maakt de netwerkorganistie mogelijk
  • krijgt korting op toegangskaarten voor NVN evenementen en activiteiten
  • hebt de mogelijkheid uw eigen natuurfotografie website te linken op NVNfoto.nl
  • krijgt korting op aanbiedingen en activiteiten van partners
  • ontvangt de NVN jaarkaart

Kijk hier voor actuele aanbiedingen en activiteiten.

Belangrijk om te weten

Donateurs van het NVN onderschrijven de doelstellingen van het NVN en accepteren de gedragscode welke het NVN hanteert ten aanzien van verantwoorde natuurfotografie. Jaarlijks ontvangt u een betalingsverzoek, waarmee u uw steun aan het NVN kunt continueren. Lees hier meer over de voorwaarden.

Eenvoudige registratie

In de vernieuwde webwinkel hebben we betalen en registreren in een stap samengebracht. Bij het betalen van een donatie via de webwinkel krijgt men een nieuw uniek nummer wat ook op de NVN Jaarkaart terug te vinden is.  U wordt dan ook automatisch geregistreerd als NVN Nieuwsbrief abonnee en als donateur voor het lopende kalenderjaar, donaties gedaan van 1-11 t/m 31-12 zijn geldig voor het aansluitende kalender jaar.

Door via de webwinkel te doneren is het eenvoudiger een korting te verstrekken voor toekomstige toegangskaarten/evenementen en acties. U krijgt een automatisch donatieverzoek voor volgend jaar.

De aanmaak van NVN Jaarkaarten wordt hierdoor eenvoudiger, er wordt 1x een NVN Jaarkaart per jaar aangemaakt, deze zal voor 1 maart van het lopende jaar aan alle geldende donateurs verzonden worden. De contactgegevens welke opgegeven worden bij de donatie zijn ook de gegevens voor de NVN Jaarkaart.

In de webwinkel kan men kiezen voor verschillende donatiebedragen, wilt u een ander bedrag doneren neem dan contact met het secretariaat op via info@nvnfoto.nl

Donaties via bankrekening NL55 INGB 0001 8445 52 op naam van Natuurfotografen Verbond Ned. te Eindhoven blijven uiteraard mogelijk maar onze voorkeur heeft de donatie via de webwinkel met Ideal betaling.

Aanmelden als donateur

U kunt zich hier aanmelden als donateur.

Betaalgegevens NVN

Wilt u toch liever per bankoverschrijving betalen maak dan bij het overmaken van uw betaling geen gebruik van de afkorting NVN, maar schrijf voluit Natuurfotografen Verbond Nederland. Als u al in het bezit bent van een NVN registratienummer, vragen wij u dit te vermelden bij uw betaling.

ING bank : NL55INGB0001844552
IBAN/SEPA : NL55INGB0001844552
BIC : INGBNL2A